Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Гуцульський рік” отримав диплом “Краща вистава” на фестивалі “Золоті оплески Буковини”

02 листопада 2017 р.

31 жовтня, завершився театральний фестиваль комедії«Золоті оплески Буковини». Журі оголосило переможців 12-го фестивалю комедії.

Отримали дипломи фестивалю у номінаціях:

- за кращого глядача фестивалю – Родину Стаднійчуків: Мар’яну та Юрія з м. Новоселиця.

«Лицар сцени українського театру» — народного артиста України Станіслава Станкевича, виконавця ролі Тихона у виставі Київського Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка «Великі комбінатори» за мотивами роману «Дванадцять стільців» І. Ільфа та Є. Петрова.

- за кращу чоловічу роль другого плану – Олега Кравчука за виконання ролі Марцінка у виставі «Гуцульський рік» Гната Хоткевича Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича.

- за кращу жіночу роль другого плану – народну артистку України Валерію Чайковську за виконання ролі Вероніки у виставі Київського академічного театру юного глядача на Липках «Чарівні сабінянки» Леоніда Андрєєва.

- за кращу головну чоловічу роль – акторів Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка: Дмитра Літашова – за виконання ролі Єврея, та Євгена Бондара – за виконання ролі Степана у виставі «Комедія про… сенс існування» за мотивами п’єси Володимира Рудова.

- за кращу головну жіночу роль - актора Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Миколу Лемешка за виконання ролі Мелашки у виставі «Комедія про… сенс існування» за мотивами п’єси Володимира Рудова.

- за кращий акторський ансамбль - виставу Київського академічного театру юного глядача на Липках «Чарівні сабінянки» Леоніда Андрєєва.

- за кращий режисерський задум та втілення - Александру Васілаке, режисера вистави «Веселі плакальниці» театру імені Міхая Емінеску з міста Ботошани, що в Румунії.

- за краще виконання партії у музичній виставі – актора Київського Національного академічного театру оперети Юрія Гадзецького, виконавця ролі Енріко у комічній опері Гаетано Доніцетті «Дзвіночок».

- за краще пластичне вирішення вистави — виставу театру імені Міхая Емінеску з міста Ботошани, що в Румунії «Веселі плакальниці» за Вільямом Шекспіром; та виставу Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка «Комедія про… сенс існування» за мотивами п’єси Володимира Рудова.

- за краще музичне вирішення вистави – диригента Володимира Шнайдера у виставі Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської «Павлинка» Янки Купали.

- за кращу сценографію вистави – нагороджується Міхай Пастрамаджіу, сценограф вистави «Веселі плакальниці» за Вільямом Шекспіром театру імені Міхая Емінеску з міста Ботошани, що в Румунії .

- за кращу виставу – містерію «Гуцульський рік» Гната Хоткевича Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича.

Рішення альтернативного журі 12-го фестивалю комедій «Золоті оплески Буковини»:

- за кращу виставу - нагородити виставу «Веселі плакальниці» за Вільямом Шекспіром театру імені Міхая Емінеску з міста Ботошани, що в Румунії.

Джерело: 0372.ua
Tweet