Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

ЄТЦ “Краків” запросив озарківчан із виставами на вихідні

20 листопада 2015 р.

На запрошення народного артиста України Валерія Нєведрова, актори Коломийського театру на вихідних відвідають із виставами Європейський театральний центр “Краків” (м.Київ). Озарківчани вже побували на відкритті центру, яке відбулося 23 жовтня 2015 року.

21 листопада артисти виступлять із музичною казкою для дітей Д.Мельничука (за мотивами Р.Кіплінга) “Мауглі” та трагікомедією для дорослих Г.Фігейредо “Езоп”, режисером якої є керівник центру Валерій Нєведров.

 

Довідка

Європейський театральний центр (ЄТЦ) “Краків” - це не просто театр, а  новітня мистецька інституція. Це перший в Україні театральний крок до ЄС, адже центр пропонує сучасну альтернативну форму організації, яка складає більшість у країнах Європи.  ЄТЦ об’єднує 7 театрів і пропонує для дорослих і маленьких глядачів широкий вибір різних стилів, жанрів, форм.  Ініціатором ЄТЦ “Краків” стала Асоціація діячів незалежних театрів, а театрами засновниками проекту - група незалежних театрів від досвідчених до зовсім молодих - КИЇВ, МІСТ, ТСДІК, ПЕРЕТВОРЕННЯ, ГАЙДАМАКИ, до них приєдналися КХАТ, ШПІЛЬ, а також у планах - гастрольні та “гостьові” вистави.

У діючому репертуарі Центру – різні напрями. Це і світова класика - В.Шекспір, Лопе де Вега, А.Чехов, Г.Фігейредо, і українська - Т.Шевченко, Г.Квітка-Основ’яненко, О.Вишня, і новітня драматургія - М.Вішнєк, Т.Кацаров, Д.Христов, Н.Неждана.  Також Центр пропонує розмаїтий репертуар для дітей - від нових версій народних казок до оригінальних сучасних. ЄТЦ поєднує світовий та український досвід вільних творчих груп. Центр “Краків” має широкий спектр діяльності: створення і прокат вистав незалежних театрів різних типів; гастролі “гостьових” вистав з інших міст України та країн; організацію студій, майстер-класів, тренінгів. Центр планує розширення мистецьких акцій: перформанси, концерти, виставки, сценічні читання. За умови належного обладнання, можливе й поновлення кінопрокату. Важливим напрямом є створення майданчику для спільних міжнародних проектів. А також - благодійна діяльність: підтримка родин воїнів АТО, біженців.

Матеріал для довідки взято із сайту Європейського театрального центру.

Джерело: Прес-служба Коломийського театру
Tweet