Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

На високій хвилі піднесення відкриття 169 театрального сезону

30 вересня 2015 р.

На високій хвилі піднесення відкриття 169 театрального сезону завдяки VІІ Всеукраїнському театральному фестивалю «Коломийські представлення», Коломийський театр продовжує традицію першовідкриттів активною гастрольною діяльністю і за короткий час після завершення фестивалю вже встиг відкрити для себе нові сцени і набути своїх шанувальників у великих містах різних регіонів України.

З неабияким успіхом вперше були підкорені глядацькі симпатії міста Первомайськ, Миколаївської області, де протягом двох днів шанувальники сценічного дійства при повних аншлагах нагороджували шквалом аплодисментів коломийських акторів за вистави о. Коломійця “Фараони”, Б.Слейда “Коханці” і дитячу казочку Ш.Перро “Попелюшка”.

Вже сформований фестивальний міст Полтава-Коломия скріплено ще й першим гастрольним туром, який також завершився успіхом. Впродовж двох днів на сцені Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя творча трупа Коломийського театру дарувала полтавським шанувальникам свою сценічну майстерність з виставами Г.Фігейредо “Езоп“, О.Коломійця “Фараони” і дитячою казочкою А.Шияна “Івасик-Телесик”.

Театральна осінь 2015 і надалі буде щедрою для коломиян на нові творчі відкриття, взаємовигідні обміни і участь у престижних фестивалях наших колег-театралів в різних містах України:

04 жовтня Коломийський театр візьме участь у Міжнародному театральному фестивалі “Марія” на сцені столичного Національного театру імені Івана Франка з виставою за п’єсою Івана Озаркевича “Дівка на виданні або На милування нема силування” - “Анничка”;

30 жовтня - у фестивалі комедії “Золоті оплески Буковини” на сцені Чернівецького академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської з виставою Г.Фігейредо “Езоп”;

01 листопада - у Міжнародному театральному фестивалі жіночої творчості імені Марії Заньковецької на сцені Ніжинського українського драматичного театру імені М.Коцюбинського з виставою І.Озаркевича “Анничка”.

Таким чином, Коломийський театр продовжує традицію нових відкриттів, театральну історію нашого міста і забезпечує нерозривність театрального руху, започаткованого, ось вже скоро 170 років тому, своїм засновником - славної пам’яті отцем Іваном Озаркевичем.

Автор: Ольга Руданець, керівник літературно-драматургічної частини
Tweet