Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Коломийські представлення” протягом тижня дивуватимуть шанувальників театру

11 жовтня 2011 р.

Вчора, 10 жовтня, урочисто відкрили третій Всеукраїнський театральний фестиваль “Коломийські представлення-2011”.

На суд глядачів свої сценічні доробки упродовж тижня представлятимуть актори театрів зі Львова, Чернівців, Кіровограда, Києва, Харкова, Івано-Франківська, Ужгорода. Виставу за твором Антона Чехова демонструватимуть на Прикарпатті театральні фахівці з Польщі (м.Ельблонг).

Особливістю третього фестивалю є те, що в його рамках Національна Академія мистецтв України проводить акцію “Мистецтво молодих”, - зазначив академік Національної Академії мистецтв України Ростислав Коломієць, який незмінно очолює журі фестивалю. – Ми хочемо подивитися, як готуються молоді театральні кадри на рівні дипломних робіт. Це теж буде першовідкриття, тобто перший вихід на офіційну сцену випускників театральних навчальних закладів”.

Урочисто відкриваючи “Коломийські представлення”, заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький зачитав організаторам, учасникам та гостям театрального фестивалю привітання від Міністра культури України. Міністерство культури цього року виступило повноправним організатором заходу.

Це справжній культурний подарунок для всіх шанувальників театру, - йшлося у вітальній листівці Михайла Кулиняка. – За спрямування мистецького фесту будуть представлені роботи, що є першопрочитаннями драматургічних творів, вперше поставлених на українській театральній сцені, а також класичних творів, які отримали нове сценічне життя”.

Тішуся, що “Коломийські представлення стали дуже серйозним конкурентом фестивалю “Прем’єри сезону” в Івано-Франківську, - додав від себе особисто Роман Іваницький. – І це прекрасно. Лише творчою працею доводьте, хто сильніший”.

Директор фестивалю, заслужений артист України Дмитро Чеборак висловив щиру вдячність за підтримку “Коломийських представлень” голові облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку, який став головою організаційного комітету фестивалю.

Розпочалися театральні представлення виставою “Державна зрада” у постановці Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА
Tweet