Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Ставте класику і буде вам 60-70% успіху, - директор Коломийського театру

05 вересня 2016 р.

У Коломиї стартує щорічний Всеукраїнський театральний фестиваль “Коломийські представлення”. Це вже восьмий за рахунком фестиваль. Коломийський драмтеатр гостинно запрошує шанувальників театрального мистецтва відвідати свято, яке триватиме тиждень.

Дмитро Чиборак директор, художній керівник Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича привітав усіх мешканців і гостей міста з мистецькою подією і зазначив, що організатори відшукали все найкраще, що є в українському театрі, і представлять на розсуд глядачів на театральному святі. Всього у коломийському театральному марафоні задіяно 11 колективів.

В експертну раду фестивалю входять Лариса Кадирова, Іван Гаврилюк, Людмила Томенюк, Алла Підлужна, Ростислав Коломієць, Валерій Неведров, Анатолій Грицан, Володимир Петрів.

Дмитро Чиборак розповів, що цього року фестиваль розширив географію: на свято приїде два польських колективи, на жаль, не буде румунського. На державному рівні заблокували поїздку цього театру.

На фестивалі домінує тематика І.Франка та Т.Шевченка. Це пов’язано з 25-ю річницею Незалежності та 160-ми уродинами Івана Франка.

Лариса Кадирова привітала директора  Дмитра Чиборака з присвоєнням звання народного артиста України та подарувала йому птаха. Народний артист України подякував за вітання і зазначив, що дуже багато колективів подавалося на фестиваль. “Наприклад, просився театр з Рівного з виставою “Тіні забутих предків”, але їм відмовили як і багатьом іншим колективам, в тому числі з Києва і навіть Чехії”, - розповів очільник коломийського театру.

Людмила Томенюк зазначила, що класика дає більше можливостей, ніж недосконала п’єса. Її слова підтвердив Дмитро Чиборак, сказавши: “Ставте класику і буде вам 60-70% успіху”.

Джерело: Галицький Кореспондент
Tweet