Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

У вересні “Фараони” та “Езоп” - на гастролях у Полтаві

02 вересня 2015 р.

27 та 28 вересня своє мистецтво полтавцям даруватимуть актори Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені І. Озаркевича.

Коломияни покажуть для дітей казочку “Івасик-Телесик”, а для дорослих - “Езоп” та “Фараони” у приміщенні Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.В. Гоголя.

Доброю традицією стала участь цього колективу у фестивалі “В гостях у Гоголя”, коли на вистави саме коломийського театру найперше полтавський глядач розкуповував квитки. Тому, не чекаючи наступних фестивальних зустрічей, коломийські актори їдуть на гастролі до Полтави з новими виставами.

27 та 28 вересня для наймолодших шанувальників театру актори коломийського театру зіграють казку “Івасик-Телесик”. І хоча сюжет казочки відомий малечі з дитинства, кожен знову порине у світ незвіданого, де казка “оживе”. Вражаючий національний колорит, підбір музичного матеріалу, яскраві костюми - все поєднуватиметься у сценічному дійстві, яке не залишить байдужи ні дітей, ні дорослих, які матимуть унікальну нагоду згадають своє дитинство.

27 вересня о 18.00 для дорослого глядача колектив коломийського театру запропонує до перегляду виставу “Езоп”. Легендарна історія про видатного байкара, засновник жанру байки, який нібито був рабом із Фрігії (Мала Азія). Боги щедро нагородили його даром слова, гострим розумом і неймовірною жагою до свободи. Коломийці розкажуть своє трактування цієї постаті, відкриють простір для роздумів після перегляду інтерпретація відомої п’єси бразильського драматурга Гільєрмо Фігейредо. І лише полтавському глядачу випаде унікальна можливість оцінити грецьку трагедію з гуцульським колоритом.

28 вересня о 19.00 - вечір української драматургії від коломиян. Комедія про те, як в один момент відбулася гендерна революція - тепер влада у руках жінок, а чоловікам нічого не
залишається, як виконувати їхні накази. Як зазначають творці вистави: “З метою збереження статусу чоловіків, як “фараонів” сучасного світу та недопущення витоку небезпечних ідей у широкі народні маси перегляд вистави дозволяється тільки чоловікам!!! Пропуск жінок на перегляд вистави здійснюватиметься з дозволу чоловіків”.

Але поки в нашому суспільстві панує толерантне ставлення одне до одного, можна скористатися нагодою і чоловікам і запросити своїх жінок до театру. Або ж жінкам зробити все можливе, щоб їхні чоловіки все ж попрямували на комедію, щоб від душі посміятися над “вигаданими”, але такими до болю знайомими ситуаціями з життя.

Джерело: Полтавський театр імені М.В.Гоголя
Tweet