Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Кіт Леопольд” у Калуші навчав акторської майстерності

04 травня 2015 р.
У Калуші у рамках благодійного фестивалю “Театральна весна-2015” відбувся показ мюзиклу для дітей “День народження Кота Леопольда” у виконанні акторів Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені І. Озаркевича. Діти виставою не тільки насолоджувалися, але й - вчилися акторської майстерності.
 
Нагадаємо, у Калуші триває благодійний фестиваль “Театральна весна -2015”, у рамках якого калушани зможуть переглянути 16 вистав.

- Приємно що у Калуші ось уже декілька років проходить фестиваль “Театральна весна”. Цього року було дуже багато як “дорослих”, так і “дитячих” вистав. Одна з них мені припала до душі найбільше. Це - вистава Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича “День народження Кота Леопольда”, - поділилася із ”Вікнами” враженнями учениця 6 класу ЗОШ №4 Діана Салій.

- Я була вражена наскільки майстерно перевтілилися дорослі чоловіки і жінки у казкових, смішних героїв, - захоплено розповідає п’ятикласниця ЗОШ №2 Діана Сурмей. - А як до найменшої дрібниці вони передавали характер свого персонажа, що інколи мені здавалося, що це і є той самий кіт і ті самі мишки-капосниці, яких я пам’ятаю з мультфільму. І ще міміка…міміка  акторів була просто неперевершена, інколи вираз обличчя доносив до нас більше ніж сказана репліка чи дія.

Дівчата відвідують курси акторської майстерності у Калуші, відтак, виставою не тільки насолоджувалися, але й - вчилися.

- Мрію стати професійним актором, - каже Діана Салій. - Тому для мене перегляд цієї вистави став справжнім досвідом гри актора, сценічної мови, сценічної пластики.
Це не просто вистава, а вистава-мюзикл. Скільки звучало пісень-переробок, а як вміло актори ще й підтанцьовували під них, та навіть долучали маленьких глядачів, чим ще більше захоплювали нас своєю акторською грою.

- На виставі у ПК “Юність” я зрозуміла, яка це велика праця - навчитися володіти своїм голосом так, щоб кожен глядач і з першого, і з останнього ряду міг розуміти, чути та захоплюватися сценічною мовою та грою актора, - підтримує Діана Сурмей.

Калушанки кажуть: у захопленні від вистави та акторів Коломийського обласного театру. А після вистави дівчата завітали ще й до акторів “за куліси” та запросили їх приїжджати до Калуша частіше. Тепер - з нетерпінням чекають коломиян із новими прем’єрами.  

Джерело: ВІКНА
Tweet