Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Жодного шансу для “підступних сірничків”!

27 лютого 2012 р.

«Підступний сірничок» - назва цієї вистави Коломийського академічного обласного українського драматичного театру імені Івана Озаркевича зараз на вустах у багатьох. Цікавий сюжет, чудова та невимушена гра акторів, вдалий музичний супровід яскраво вирізняють її з-поміж інших постановок схожого жанру.

У рамках Днів безпеки життєдіяльності, котрі проходять на Івано-Франківщині з ініціативи Управління Держтехногенбезпеки, на перегляд вистави збираються повні зали маленьких глядачів.

Перед початком дійства перед дітьми зазвичай виступають фахівці Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області. Вони розповідають про основні причини та жахливі наслідки пожеж, нагадують елементарні правила безпеки життєдіяльності, роздають пам’ятні листівки. А далі стрімко розгортаються події на сцені…

Бравий пожежник розказує дітям історію про підступного нечемного Сірничка, який хитрощами переконав Мишку визволити його з коробки, наробив чимало біди, вщент спаливши театр Буратіно та П’єрро, а тоді втік. На пошуки втікача кидаються усі герої детективно-пожежної історії – Буратіно, П’єрро, Кіт та Мишка. Спільними зусиллями Сірничка спіймали, пожежу погасили, та, щоб такої прикрої пригоди не трапилося з дітьми, заспівали пісеньку про правила пожежної безпеки. Позитивних вражень від театралізованого дійства у школярів залишається чимало. Крім того, діти дізнаються багато корисної інформації. Вони дарують акторам квіти, спілкуються з ними, з подивом та захопленням розглядають сценічні костюми. А найголовніше - роблять із побаченого на сцені правильні висновки.

„Підступний сірничок” – не єдина вистава із повчальним змістом у доробку Коломийського академічного театру імені Івана Озаркевича. Є ще „Світлофор Моргайко”, „Дармоїди”… Такий широкий спектр дидактичних постановок яскраво свідчить про те, яку особливу роль в житті сучасного суспільства посідає проблема безпеки життєдіяльності підростаючого покоління. Культурні тематичні заходи, ініційовані Управлінням Держтехногенбезпеки, завжди охоче підтримуються дирекцією театру. «Підступний сірничок» - чи не найпопулярніша із майже двох десятків дитячих вистав, котрі є нині у репертуарі коломиян. Її, до речі, рекомендують і для сімейного перегляду.

Джерело: Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області

Tweet