Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Коломийський театр буде гастролювати в місті Івано-Франківську

15 лютого 2012 р.

28, 29 лютого та 1 березня 2012 року Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича буде гастролювати в місті Івано-Франківську.

Глядачеві обласного центру коломийчани пропонують до уваги чотири свої роботи: притчу «Земля» Ольги Кобилянської, трагікомедію «Мораль пані Дульської» Габріелі Запольської, комедію «Фараони» Олексія Коломійця та дитячу казку «Підступний сірничок» Л. Гридової. Виступи Коломийського театру відбудуться в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії.

Колектив театру з нетерпінням та хвилюванням готується до зустрічі з івано-франківським глядачем. В репертуарі театру 39 робіт. На суд глядачів вибрано роботи, які максимально розкривають творче обличчя театру, його мистецьку спрямованість.

Прем’єра притчі «Земля» за твором Ольги Кобилянської відбулася 12 червня 2011 року. Автор інсценізації та режисер-постановник вистави – художній керівник театру, заслужений артист України Дмитро Чиборак. Сюжет загальновідомий: у родині Федорчуків страшне горе - брат убиває брата… Земля, яка була предметом гордощів ґазди Івоніки, здобувалася його кров’ю й потом, важкою і виснажливою працею, вважалася даром небес – стала небесною карою… За що?.. Чому?!. Необхідно зазначити, що ця робота Коломийського театру отримала високу оцінку театральних критиків та має успіх у глядачів. Зокрема, на ІІІ Всеукраїнському театральному фестивалі «Коломийські представлення» авторитетне журі присудило виставі найвищу премію – «Гран-прі фестивалю».

Режисер-постановник трагікомедії «Мораль пані Дульської» Г.Запольської – відомий польський режисер Мірослав Седлєр. Це перший проект театру, в якому постановку здійснив авторитетний європейський режисер. Пані Дульська – владна й деспотична жінка. Її мораль – це відсутність будь-яких моральних норм і принципів, якщо справа стосується її особисто, або членів її сім’ї. Коли вона дізнається, що служниця Ганка вагітна і батьком дитини є її улюблений син Збишко, то вхід ідуть абсолютно аморальні речі…

Комедія «Фараони» О. Коломійця - є однією із найулюбленіших серед шанувальників творчості Коломийського театру. Режисер-постановник вистави – народний артист України Олег Мосійчук. Вистава наповнена іскристим та дотепним гумором, насичена смішними та несподіваними ситуаціями, по-справжньому добра і щира. В часи, коли гумор став брутальним, цинічним, злим – вистава коломийчан - це прекрасна ілюстрація, як смішне, веселе, дотепне може бути добрим, щирим та порядним.

Казка «Підступний сірничок» Л. Гридової – це подарунок найменшим шанувальникам театрального мистецтва. Режисер-постановник вистави – народний артист України Адам Цибульський – визнаний майстер постановок для дитячої аудиторії. Жанр вистави він визначив, як казка – детективно-пожежна історія на ІІ дії. Ця весела історія є надзвичайно повчальною. Тому, фахівцями МНС України вистава розглядається, як чудовий профілактичний захід, як форма навчання дітей безпечному поводженню із вогнем.

Додаткову інформацію про вистави можна отримати на офіційній інтернет-сторінці театру:

Земля”

Мораль пані Дульської”

Фараони”

Підступний сірничок”

Придбати квитки можна в касі філармонії та замовити за телефоном: 099 19 85 770; 096 65 10 382

Tweet