Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Актриса Коломийського театру Людмила Євтушенко відзначила 80-літній ювілей (відеосюжет)

20 липня 2017 р.

«Робити хоча б одну добру справу у день і буде вам щастя». Ось таким секретом довголіття поділилася берегиня Коломийського драматичного театру Людмила Євтушенко.

10 липня старійшина творчої трупи відзначила свій 80-літній ювілей. З цієї нагоди відбувся вечір-бенефіс народної улюблениці - мистецький вернісаж «У дружньому колі». А ще сюрпризом вечора стала прем’єра комедії “Звідки беруться діти” за участю ювілянтки.

Людмила Євтушенко народилася на Харківщині у простій робочій українській родині. Під час війни сім’я мігрувала на Сумщину, а після закінчення - батька Людмили Прокопівни послали працювати на Західну Україну. Так сім’я оселилася у Коломиї. Саме тоді відбулося перше знайомство з театром, якому судилося зайняти провідне місце у серці жінки. Пані Євтушенко здобула педагогічну освіту, згодом працювала вчителем в інтернаті. На той час повинна брати участь у будь-якому виді самодіяльності. Тож її вибір впав на театр. 1988 року Людмила Євтушенко у самодіяльний театр, а з відновленням професійного театру актриса зайняла провідне місце у трупі. На професійній сцені Людмилі Євтушенко вдалося сповна розкрити свій артистичний талант: і, немає значення, чи це серйозна драматична роль, чи роль казкового персонажу в дитячій виставі. До кожної ставилась з особливою відповідальністю. Намагалась не пропустити жодної дрібниці.

Людмила Євтушенко - старійшина Коломийського театру. І вона з повнотою виправдовує цей свій статус перед молодою творчою трупою. Материнська любов, ненав’язливе наставництво, правдива людяність і доброта в ставленні до всіх і кожного; вболівання за спільну справу і постійне творче зростання театру, його перспективу - це ті основні чинники, які дають їй право пишатися своїм статусом.

Театральна трупа підготувала пісенний подарунок Людмилі Євтушенко. Вітали ювілярку й працівники педагогічної ниви. Загалом бенефіс вдався на славу.

Джерело: ТРК НТК
Tweet