Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Коломийські представлення”. День шостий. Ніжинський український драматичний театр імені Михайла Коцюбинського. Фото-звіт та висновки експертів

19 вересня 2013 р.

Ніжинський український драматичний театр імені Михайла Коцюбинського

Альдо Ніколаї

«АМОР. КОХАНО. ІТАЛЬЯНО»

комедія

 

Режисер-постановщик – Олексій Биш

Художник-постановщик - Олена Биш

Хореограф – Ганна Сірякова

В ролях: заслужена артистка України Алла Соколенко, заслужений працівник культури України Юрій Муквич, Андрій Буняєв, Олександр Репях, Альона Якименко.

 

… Нерозсудлива дама підшукує собі на курорті коханця і спонукає його до вбивства її обридлого чоловіка… Та чи все так станеться, як нею задумано?…

 

 

ОЦІНКИ ТЕАТРАЛЬНИХ ЕКСПЕРТІВ

  Олег Мосійчук: “Хотів би привітати акторів з їхнім першим коломийським фестивалем. Маю велику втіху знову з ними зустрітися, адже ми не бачились років 15. Особисто мені не зовсім зрозуміло сценографічне рішення. Але тішить розуміння акторами стилістики вистави, її жанру. Дуже хороша робота.”
   
  Лариса Кадирова: “Головна актриса зіграла дуже добре, я думаю, що в неї великі перспективи в майбутньому. Прекрасна балетна пара, професійна. Я взагалі за те, щоб на сцені був професіоналізм. Проте, вистава була досить затягнута, можна було б закінчити на першій дій. Сценографія мене засмутила, деякі деталі були недоречними і погано гармонізували з фоном, це зіграло в мінус виставі”.
   
  Надія Кукуруза: “Це вже не перша п’єса перекладена з російської. Велике моє побажання ставитися до перекладів прискіпливіше, бо дуже часто чути “підстрочник”. Гарно працюють актори у жанрі, достойно справляються з усіма режисерськими задумками, добрий хореографічний дует. До кінця жанр трішки загубився. Але все таки комедія вдалась!”
   
  Юрій Мельничук: “Ніжинський театр потішив хорошим акторським складом. В творі не має особливої філософії, але п’єса вимагає прекрасного почуття гумору. В роботі театру можна відзначити здатність створення яскравих комедійних характерів. Артисти добре відчувають жанр, і режисер успішно поєднав хореографічні вставки і драматичну дію. Це вистава для відпочинку, за цим було цікаво спостерігати.”
   
  Алла Підлужна: “Ця вистава - приклад розважальної дійства, яий наслідує принципи комедії положень. Написана легко, з закрученим сюжетом. У виставі актори добре тримають жанр, вони взяли віртуозний легкий стиль і добре в нього вписалися і витримали його. Все тримається на головній героїні, яка демонструє різносторонність акторських засобів комедійного жанру і “купається” в цьому матеріалі. Для актриси це була бенефісна роль, і глядачами сприймається дуже добре. Це комедія дозволяє відпочити в театрі. Хоча хореографія була дуже гарною, не завадило б скоротити кількість танцювальних номерів.
   
  Тетяна Умріхина: “Я думаю, що це витримана в своєму жанрі, добре поставлена комедія. Легка, нехитра, що не змушує про щось серйозне замислюватися. Дуже добротна постановка, професійна хореографія. І в нашому непростому світі такий легесенький жанр має право на життя, щоб відволіктися, розважитися і ні про що не думати.”
   
  Людмила Томенчук: “Легка комедія - це дуже важкий жанр, і, мабуть, як жоден інший жанр, вона потребує більше, ніж лише акторська майстерність. Для неї обов’язкові натхнення, темп, енергія і азарт. І тут це все було. Це було чудово, мені дуже сподобалось. Тому я можу лише подякувати Ніженському театрові та організаторам.”
   
  Людмила Шевченко: “За жанром я цю виставу назвала б не просто комедією, а ексцентичною комедією. Як мені здалося, всі актори зіграли добре, без очевидних недоліків. Кожен герой дуже виразно змінюється впродовж вистави. Розвиток спектаклю чудовий, він стрімкий, темпераментний. А така балетна пара є знахідкою для будь-якого театру. Це не просто дивертисменти, вони продовжують дію, допомагають змінювати декорації. Дуже цікавий прийом у тому, що другу дію, на відміну від першої, веде чоловік головної героїні. Вистава яскрава, смішна. Це вистава-свято - вона приносить радість, настрій, а це теж необхідно.”

 

Оцінка глядачів: 4,3

Tweet