Афіша


Вакансії у театрі:

- звукооператор

- художник з освітлення

- адміністратор

- працівник сцени (машиніст)

- начальник радіо-електро цеху;

 

 

 

 

Адреса театру: 78203, Івано-Франківська область, місто Коломия, вулиця Вічевий Майдан, 7

Телефони для довідок: (03433) 47844; 50441. 

Колективне бронювання за телефонами: 096 651 03 82, 099 198 57 70

e-mail: kolteatr@gmail.com

Усі новини

❄️ Час добрих різдвяних вистав❄️

29 листопада 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на виставу "Земля"

24 лютого 2023 р.

Коломийський театр запрошує глядачів на перегляд казки «Чудо Святого Миколая» (сюжет)

10 грудня 2021 р.

Коломийський театр готує прем'єру для маленьких глядачів «Кіт у чоботях» (сюжет)

27 листопада 2021 р.

У Миколаєві назвали лауреатів Міжнародного театрального конкурсу Ноmo Ludens

12 жовтня 2021 р.

Озарківчани показали виставу "СТО ТИСЯЧ" у Ладижині

04 жовтня 2021 р.

Коломиський театр привіз нагороду з фестивалю "Вересневі самоцвіти"

26 вересня 2021 р.

Лариса Кадирова поділиться своїм мистецтвом з коломиянами

11 жовтня 2012 р.

В останній вечір театрального фестивалю «Коломийські представлення» у виставі «Стара жінка висиджує» Т.Ружевича на сцену вийде Примадонна українського театру Лариса Миколаївна Кадирова, народна артистка України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка та Міжнародної театральної премії імені Марії Заньковецької. Вона розповіла що манить її вже третій рік поспіль до Коломиї та якого глядача вона тут зустрічає.

– Я дуже люблю Коломию і вважаю, що тут хороші державні мужі, які добре слідкують за містом, – ділиться переповнена емоціями Лариса Миколаївна. – Воно світле і прекрасне. Це місто має свою специфіку і свою ауру. Я ніде і нічого подібного не зустрічала. У Коломиї дуже плекають театр і, мабуть, аналогів такого ставлення до мистецтва нема в Україні.

На глибоке переконання народної артистки України, Коломия живе театром. Саме тут о. Іван Озаркевич зародив театральні традиції всієї Галичини. Ця та багато інших особистостей, які працювали пліч-о-пліч, Лариса Кадирова вважає титанами української культури та українства взагалі.

– Коломия мені пов’язується з правдивим театральним глядачем, який розуміє, співпереживає, аплодує та займається співтворчістю. Я не знаю яким чином такого результату вдалося досягти, але факт залишається фактом, – мовила іменита актриса.

Я з радістю приїду і поспілкуюся з глядачами, з акторами, тому що кожного року проводжу майстер-класи з трупою театру та бачу їхні щирі дивовижні очі та рецептори душі, якими вони працюють, – підсумувала Лариса Миколаївна. – Ми будемо говорити на одній хвилі взаєморозуміння

Нагадаємо, що моновистава «Стара жінка висиджує» за участю Лариси Кадирової брала участь у численних фестивалях як в Україні, так і закордоном та отримала ряд відзнак, нагород. Коломия щиро вдячна Ларисі Миколаївні за змогу побачити цей театральний шедевр на своїй театральній сцені.

Автор: Оксана РИЖУК
Tweet